Just

Mijn tweede stage heb ik gelopen bij Just in Leiden. Ik heb ontzettend veel geleerd en vooral ook een gezellige stage gehad. Het is een uniek bedrijf waar ik nog steeds graag kom. Na mijn stage ben ik bij Just gebleven als Junior Frontend Developer. Ik ben begonnen met een 0-uren contact, dat ging goed in combinatie met mijn studie.

2017

augustus

Einde contract

Het 0-uren contract dat ik gekregen heb bij Just is na een half jaar verlopen. Door het gebrek van projecten en dus ook werk, kan mijn contract jammer genoeg niet verlengd worden.

2017

maart

4 en 5 Mei

Just was verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie voor de website van 4 en 5 mei, in opdracht van de stichting Nationaal Comité. Ik heb het frontend werk aan deze website gedaan. Het was een simpele website, maar een mooie opdracht om aan iets te werken wat zo'n impact heeft gehad op ons land.

De website is na de herdenking weer offline gehaald.

2017

februari

Junior Frontend Developer

Na mijn stage ben ik bij Just gebleven als Junior Frontend Developer. Ik ben begonnen met een 0-uren contact, dat kon ik goed combineren met mijn studie.

2016

december

Vicotria & Albert Museum

Het Victoria en Albert musuem in London had van 10 september 2016 tot 26 februari 2017 een exhibitie over de revolutie in de 60's. Een onderdeel van deze exhibitie was de mogelijkheid om je eigen 'woodstock' poster te maken. Just heeft de opdracht gekregen om de poster generator te maken, ik heb de frontend gedaan.

Op deze pagina kan de tekst voor de poster ingevoerd worden.

Op deze pagina kan de achtergrond kleur van de poster gekozen worden. We maken gebruik van HSL waardes, deze worden omgezet naar een HEX code waardoor de achtergrond kleur veranderd.

Het Vicotria & Albert musuem heeft zelf ook nog een artikel geschreven over het gebruik van de website. Dit artikel is hier terug te vinden.

Bekijk website

2016

september

Stage

Mijn tweede stage ben ik begonnen bij een ander bedrijf in Leiden. Na een niet zo'n geweldige eerste maand kwam ik er achter dat ik daar niet veel zou gaan leren. Hierna ben ik terecht gekomen bij Just. Dat is een geweldig beslissing geweest, want ik heb hier een hele leerzame en gezellige stage gehad. Een unieke plek waar ik nog steeds graag terug kom.